НТД УкрНИИМЖ
Научно-техническая документация, которая разработана в УкрНИИМЖ НААН
Начиная с 2000х годов УкрНИИМЖ разработал научно-техническую документацию (ДСТУ, ДСТУ-ISO и СОУ) для успешной работы масложировой промышленности.
За консультацией и помощью по этим документам обращаться по номеру (057) 376-01-94 или писать на nti@fatoil.com.ua
№ | Формат | Номер | Назва | Введено в дію (на розгляді) |
---|---|---|---|---|
1 | ГСТУ | 46.072:2005 | Олія ріпакова. Технічні умови | Зареєстровано 31.05.05 №804/200895 / Чинний з 01.07.2005 |
2 | ДСТУ | 4306:2004 | Олія пальмова. Загальні технічні умови | Наказ №97 від 28.05.04 р. / Чинний з 01.07.05р. |
3 | ДСТУ | 4330:2004 | Маргарини м’які. Загальні технічні умови | Наказ №181 від 17.08.04 р. / Чинний з 01.07.05 р. |
4 | ДСТУ | 4335:2004 | Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості Загальні технічні умови | Наказ №181 від 17.08.04 р. / Чинний з 01.10.05 р. |
5 | ДСТУ | 4336:2004 | Жири переетерифіковані. Загальні технічні умови | Наказ №181 від 17.08.04 р. / Чинний з 01.10.05 р. |
6 | ДСТУ | 4349:2004 (ISO 5555:1991 NEQ) | Олії. Методи відбирання проб | Наказ №236 від 28.10.04 р. / Чинний з 01.10.05 р |
7 | ДСТУ | 4350:2004 (ISO 660:1996 NEQ) | Олії. Методи визначення кислотного числа | Наказ №236 від 28.10.04 р. / Чинний з 01.10.05 р |
8 | ДСТУ | 4438:2005 | Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови | Наказ №175 від 15.07.05 / Чинний з 01.07.2006 |
9 | ДСТУ | 4439:2005 | Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови | Наказ №175 від 15.07.05 / Чинний з 01.07.2006 |
10 | ДСТУ | 4445:2005 | Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови | Наказ №201 від 09.08.05 / Чинний з 01.07.2006 |
11 | ДСТУ | 4455:2005 | Жири та олії тваринні і рослинні. Методи визначення температури спалаху” | Наказ №265 від 16.09.05 / Чинний з 01.10.2006 р |
12 | ДСТУ | 4463:2005 | Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Правила приймання та методи випробувань. | Наказ №265 від 16.09.05 / Чинний з 01.01.2007 р |
13 | ДСТУ | 4465:2005 | Маргарин. Загальні технічні умови | Наказ №265 від 16.09.05 р. / Чинний з 01.01.2007р |
14 | ДСТУ | 4492:2005 | Олія соняшникова. Технічні умови | Наказ № 379 від 28.12.05р. / Чинний з 01.01.2007р |
15 | ДСТУ | 4568:2006 | Олії. Методи визначання колірного числа. | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.07.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
16 | ДСТУ | 4569:2006 | Жири тваринні і рослинні та олії. Методи визначання йодного числа. | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.07.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
17 | ДСТУ | 4603:2006 | Олії. Методи визначання масової частки вологи та летких речовин олій | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.07.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
18 | ДСТУ | 4604:2006 | Олії, натуральні жирні кислоти, какао-масло і його замінники. Метод визначення числа омилення | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.07.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
19 | ДСТУ | 4633:2006 | Олії. Методи визначання густини | Наказ № 191 від 04.07.06р. Чинний з 01.07.2007р |
20 | ДСТУ | 4602:2006 | Олії. Метод визначання воскоподібних речовин | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.07.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
21 | ДСТУ | 4526:2006 | Концентрат фосфатидний ріпаковий. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.04.2007р |
22 | ДСТУ | 4570:2006 | Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначання пероксидного числа | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.07.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
23 | ДСТУ | 4689:2006 | Продукти харчові. Методи визначення масової частки бенз(а)пірена | Наказ № 319 від 07.11.06р. Чинний з 01.07.2007р |
24 | ДСТУ | 4694:2006 | Соняшник олійна сировина. Технічні умови | Наказ № 319 від 07.11.06р. Чинний з 01.10.2007р / Наказ № 297 від 05.11.07р. Чинний з 01.03.2008р |
25 | ДСТУ | 4535:2006 | Фуз олійний. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
26 | ДСТУ | 4534:2006 | Олія соєва. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
27 | ДСТУ | 4537:2006 | Мило туалетне тверде. Загальні технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 144 від 05.07.07р. Чинний з 01.10.2007р |
28 | ДСТУ | 4544:2006 | Мило господарське тверде. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.07.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
29 | ДСТУ | 4545:2006 | Стружка мильна. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.07.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
30 | ДСТУ | 4598:2006 | Олія гірчична. Технічні умови | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.04.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
31 | ДСТУ | 4610:2006 | Деодистилят (олія скруберна, олія кисла). Технічні умови | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.07.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
32 | ДСТУ | 4536:2006 | Олії купажовані. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
33 | ДСТУ | 4559:2006 | Водень технічний для гідрування жирів. Технічні умови | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.04.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
34 | ДСТУ | 4560:2006 | Майонези. Правила приймання та методи випробовування | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
35 | ДСТУ | 4543:2006 | Борошно соєве харчове. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
36 | ДСТУ | 4538:2006 | Текстурат соєвий харчовий. Технічні умови | Наказ № 99 від 29.03.06 р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
37 | ДСТУ | 4564:2006 | Мінарини. Загальні технічні умови | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.04.2007р |
38 | ДСТУ | 4561:2006 | Соуси салатні. Технічні умови | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.04.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
39 | ДСТУ | 4596:2006 | Білок соняшниковий. Технічні умови | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
40 | ДСТУ | 4595:2006 | Білок соєвий. Технічні умови | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
41 | ДСТУ | 4563:2006 | Олія пальмоядрова. Технічні умови постачання | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.04.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
42 | ДСТУ | 4562:2006 | Олія кокосова. Технічні умови постачання | Наказ № 130 від 27.04.06р. Чинний з 01.04.2007р / Нак.№176 від 2.08.07 / Чинний з 01.01.08р |
43 | ДСТУ | 4597:2006 | Концентрат соєвий харчовий. Технічні умови | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
44 | ДСТУ | 4601:2006 | Насіння олійних культур. Методи відбору проб | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.07.2007р |
45 | ДСТУ | 4600:2006 | Макухи та шроти. Методи визначання металевих домішок | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.07.2007р |
46 | ДСТУ | 4593:2006 | Шрот соєвий харчовий. Технічні умови | Наказ № 162 від 09.06.06р. Чинний з 01.04.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
47 | ДСТУ | 4638:2006 | Шрот соняшниковий. Технічні умови | Наказ № 191 від 04.07.06р. Чинний з 01.07.2007р / Наказ № 105 від 18.05.07р. Чинний з 01.01.2008р |
48 | ДСТУ | 5065:2008 | Олія оливкова. Технічні умови постачання | Наказ № 301 від 26.08.08р. Чинний з 01.04.2009р |
49 | ДСТУ | 6047:2008 | Олія волоського горіху. Технічні умови | Наказ № 507 від 26.12.08 р Чинний з 01.07.2009р |
50 | ДСТУ | 5064:2008 | Олії. Метод визначання золи | Наказ № 301 від 26.08.08р. Чинний з 01.04.2009р |
51 | ДСТУ | 6050:2008 | Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначання неомильних речовин | Наказ № 507 від 26.12.08 р. / Чинний з 01.07.2009р / Чинний з 01.01.10 / Наказ №395 від 27.10.09 |
52 | ДСТУ | 6048:2008 | Жири тваринні і рослинні та олії. Методи визначання мила | Наказ № 507 від 26.12.08 р. / Чинний з 01.07.2009р / Чинний з 01.01.10 / Наказ №395 від 27.10.09 |
53 | ДСТУ | 5063:2008 | Олії. Методи визначання нежирових домішок і відстою | Наказ № 301 від 26.08.08р. / Чинний з 01.04.2009р |
54 | ДСТУ | 6049:2008 | Жири тваринні і рослинні та олії у твердому стані. Методи визначання густини | Наказ № 507 від 26.12.08 р Чинний з 01.07.2009р / Чинний з 01.01.10 / Наказ №395 від 27.10.09 |
55 | ДСТУ | 5062:2008 | Олії. Метод визначання вільних жирних кислот | Наказ № 301 від 26.08.08р. Чинний з 01.04.2009р |
56 | ДСТУ | 6071:2009 | Продукції маргаринова низькокалорійна. Методи визначання фізико-хімічних показників низько жирної продукції. | Наказ № 27 від 20.01.09р. Чинний з 01.07.2009р |
57 | ДСТУ | 7619:2014 | Олеїн пальмоядровий. Технічні умови постачання | Наказ № 1485 від 29.12.14. Чинний з 01.07.2015р |
58 | ДСТУ | 7620:2014 | Стеарин пальмоядровий. Технічні умови постачання | Наказ № 1485 від 29.12.14 / Чинний з 01.07.2015р |
59 | ДСТУ | 2333:2008 | Жири модифіковані. Виробництво та переробляння. Терміни та визначення | Наказ №485 від 22.12.08 / Чинний з 01.04.09 |
60 | ДСТУ | 6032:2008 | Олії. Переробляння. Терміни та визначення | Наказ №485 від 22.12.08 / Чинний з 01.04.09 / Чинний з 01.01.10 / Наказ №395 від 27.10.09 |
61 | ДСТУ | 3001:2008 | Продукція. маргаринова. Виробництво. Терміни та визначення | Наказ №485 від 22.12.08 / Чинний з 01.04.09 |
62 | ДСТУ | 5040:2008 | Саломаси нерафіновані та рафіновані. Технічні умови | Наказ №269 від 04.08.08 / Чинний з 01.01.09 |
63 | ДСТУ | 6024:2008 | Кислоти жирні пальмового стеарину. Технічні умови | Наказ № 496 від 22.12.08 р. / Чинний з 01.02.2009р |
64 | ДСТУ | 4830:2007 | Кислоти жирні олій. Технічні умови | Наказ №184 від 13.08.07 / Чинний з 01.01.09 |
65 | ДСТУ | 4829:2007 | Кислоти жирні тваринних жирів. Технічні умови | Наказ №184 від 13.08.07 / Чинний з 01.01.09 |
66 | ДСТУ | 5098-1:2008 | Харчова промисловість. Методики виконання вимірювань. Ч.1. Загальні вимоги | Наказ №456 від 05.12.08 / Чинний з 01.07.09 |
67 | ДСТУ | 5098-2:2015 | Харчова промисловість. Методики виконання вимірювань. Ч.2. Порядок розроблення | Наказ №61 від 22.06.15 / Чинний з 01.07.17 |
68 | ДСТУ | 4969-1:2008 | Насіння, макухи та шроти хрестоцтвітних культур». Методи визначання глюкозінолатів Ч.1. Методи фотоколориметричного визначання загального вмісту глюкозінолатів. | Наказ №101 від 26.03.08.0 / Чинний з 01.01.10 / Чинний з 01.07.2010 / Наказ № 496 від 30.12.09 |
69 | ДСТУ | 5021.1:2008 | Соя. Ідентифікація генетично модифікованих організмів. Ч.1. Методи відбирання та правила готування проб. | Наказ №192 від 12.06.08. / Чинний з 01.10.09 / Чинний з 01.07.2010 / Наказ № 496 від 30.12.09 |
70 | ДСТУ | 5021.2:2008 | Соя. Ідентифікація генетично модифікованих організмів. Ч.2. Метод визначання генетично модифікованих організмів . | Наказ №192 від 12.06.08. / Чинний з 01.10.09 / Чинний з 01.07.2010 / Наказ № 496 від 30.12.09 |
71 | ДСТУ | 7802:2015 | Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначання індексу водорозчинності протеїну у воді | Наказ №61 від 22.06.15 / Чинний з 01.04.2016 |
72 | ДСТУ | 5074:2008 | Кислоти жирні, соапстоки концентровані. Метод якісного визначання наявності мінеральних кислот | Наказ №328 від 15.09.08 / Чинний з 01.10.2009 |
73 | ДСТУ | 4924:2008 | Продукти білкові рослинного поход-ження. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту сирого протеїну | Наказ №18 від 22.01.08 / Чинний з 01.01.2010 / Чинний з 01.07.2010 / Наказ № 496 від 30.12.09 |
74 | ДСТУ | 8076:2015 | Продукти білкові рослинного поход-ження. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту розчинного про-теїну титрометричним методом К”єльдаля | Наказ №61 від 22.06.15 / Чинний з 01.01.2017 |
75 | ДСТУ | 4923:2008 | Продукти білкові рослинного поход-ження. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту білкового азоту | Наказ №18 від 22.01.08 / Чинний з 01.01.2010 / Чинний з 01.07.2010 / Наказ № 496 від 30.12.09 |
76 | ДСТУ | 4860:2007 | Кислоти жирні соапстоків світлих олій та модифікованих олій Технічні умови | Наказ №297 від 05.11.07 / Чинний з 01.01.09 / Наказ № 146 від 14.04.09 / Чинний з 01.07.09 |
77 | ДСТУ | 5033:2008 | Соапсток. Технічні умови | Наказ №270 від 04.08.08 / Чинний з 01.01.09 |
78 | ДСТУ | 7621:2014 | Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту вологи та летких речовин | Наказ № 1485 від 29.12.14 / Чинний з 01.07.2015р |
79 | ДСТУ | 7082:2009 | Олії. Методи визначання масової частки фосфоромістних речовин | Наказ №395 від 27.10.09 / Чинний з 01.01.11 |
80 | ДСТУ | 7585:2014 | Олії. Метод визначання ерукової кислоти | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
81 | ДСТУ | 8365:2015 | Макухи та шроти. Метод визначання активності уреази | Наказ № 101 від 21.08.15 / Чинний з 01.07.2017р |
82 | ДСТУ | 7492:2013 | Продукція майонезна низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначання фізико-хімічних показників | Наказ №1589 від 27.12.13 / Чинний з 01.10.2014 |
83 | ДСТУ | 7618:2014 | Макухи та шроти. Метод визначання кислотного числа олії | Наказ № 1485 від 29.12.14. Чинний з 01.07.2015р |
84 | ДСТУ | Макухи та шроти. Метод визначання пероксидного числа олії | - | |
85 | ДСТУ | 7378:2013 | Саломас технічний. Технічні умови | Наказ №1010 від 22.08.13 / Чинний з 01.03.2014 |
86 | ДСТУ | 7458:2013 | Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту жиру | Наказ №1470 від 11.12.13 / Чинний з 01.09.2014 |
87 | ДСТУ | 7649:2014 | Харчові олії та жири. Метод визначання епоксидного числа | Наказ № 1484 від 29.12.14. Чинний з 01.07.2015р |
88 | ДСТУ | 7187-1:2010 | Олії.Визначення вмісту олив. Частина 1 Метод готування проб. | Наказ №591 від 27.12.10 / Чинний з 01.07.11 |
89 | ДСТУ | 7187-2:2010 | Олії.Визначення вмісту олив. Частина 2 Аналізування | Наказ №591 від 27.12.10 / Чинний з 01.07.11 |
90 | ДСТУ | 7650:2014 | Харчові олії та жири Визначення вмісту бенз(а)пирену Частина 1. Метод готування проб. | Наказ № 1484 від 29.12.14. Чинний з 01.07.2015р |
91 | ДСТУ | 7651:2014 | Харчові олії та жири Визначення вмісту бенз(а)пирену. Частина 2 Газохроматографічний метод визначання бенз(а)пирену. | Наказ № 1484 від 29.12.14. Чинний з 01.07.2015р |
92 | ДСТУ | 7581:2014 | Олії. Ідентифікація модифікованим тестом Крисмера. | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
93 | ДСТУ | Визначення поліетилену в жирах та оліях. | ||
94 | ДСТУ | 7440:2013 | Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначання вмісту диметилполісилоксанів | Наказ №1423 від 29.11.13 / Чинний з 01.07.14 |
95 | ДСТУ | Визначання стероїдних вуглеводнів в оліях | ||
96 | ДСТУ | 7194:2010 | Продукти білкові рослинного походження, макухи та шроти. Метод визначення концентрації водневих йонів | Наказ №591 від 27.12.10 / Чинний з 01.01.12 |
97 | ДСТУ | 7195:2010 | Продукти білкові рослинного походження, макухи та шроти. Метод визначення рН 10 % водної суспензії | Наказ №591 від 27.12.10 / Чинний з 01.01.12 |
98 | ДСТУ | 7191-1:2010 | Олії. Визначання вмісту сірки. Частина 1.Готування проби та реактивів. | Наказ №591 від 27.12.10 / Чинний з 01.10.11 |
99 | ДСТУ | 7191-2:2010 | Олії. Визначання вмісту сірки. Частина 2 Порядок проведення випробовування | Наказ №591 від 27.12.10 / Чинний з 01.10.11 |
100 | ДСТУ | 7096:2009 | Насіння олійне. Визначання вмісту олії методом прискоренної екстракції розчинниками | Наказ № 398 від 30.10.09 / Чинний з 01.04.10 |
101 | ДСТУ | 8175:2015 | Олія ріпакова. Технічні умови | Наказ №61 від 22.06.15 / Чинний з 01.01.2017 |
102 | ДСТУ | 7577:2014 | Насіння олійне. Визначання вмісту олії методом екстракції в апараті Сокслета | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
103 | ДСТУ | Насіння олійне. Визначання вмісту олії рефрактометричним методом | - | |
104 | ДСТУ | 7189:2010 | Макухи та шроти. Визначання вмісту азоту методом Дюма | Наказ №591 від 27.12.10 / Чинний з 01.07.11 |
105 | ДСТУ | 7123:2009 | Лушпиння соняшнику. Технічні умови | Наказ № 461 від 18.12.09 / Чинний з 01.01.12 |
106 | ДСТУ | 7124:2009 | Лушпиння соняшникове пресоване гранульоване. Технічні умови | Наказ № 461 від 18.12.09 / Чинний з 01.01.12 |
107 | ДСТУ | 7648:2014 | Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а) пирену | Наказ № 1484 від 29.12.14. Чинний з 01.07.2015р |
108 | ДСТУ | 7652:2014 | Харчові продукти. Вимоги до методів аналізування для арбітражного контролю вмісту бенз(а) пирену | Наказ № 1484 від 29.12.14. Чинний з 01.07.2015р |
109 | ДСТУ | 8356:2015 | Концентрати олій. фосфатидні Метод визначання вмісту речовин, нерозчинних в ацетоні. Частина 1. Готування проб та реактивів | Наказ № 101 від 21.08.15. Чинний з 01.07.2017р |
110 | ДСТУ | 8357:2015 | Концентрати олій. фосфатидні Метод визначання вмісту речовин, нерозчинних в ацетоні. Частина 2. Порядок випробовування | Наказ № 101 від 21.08.15. Чинний з 01.07.2017р |
111 | ДСТУ | 8355:2015 | Концентрати олій фосфатидні. Метод визначання вмісту речовин, нерозчинних у гекcані | Наказ № 101 від 21.08.15. Чинний з 01.07.2017р |
112 | ДСТУ | 8407:2015 | Концентрати олій фосфатидні. Визначання вмісту вологи методом Карла - Фішера. Частина 1 Готування проб та реактивів | Наказ № 118 від 28.09.15. Чинний з 01.07.2017р / Чинний з 01.10.2015р / Наказ № 122 від 01.10.15. |
113 | ДСТУ | 8408:2015 | Концентрати олій фосфатидні. Визначання вмісту вологи методом Карла - Фішера Частина 2. Порядок випробовування | Наказ № 118 від 28.09.15. Чинний з 01.07.2017р / Чинний з 01.10.2015р / Наказ № 122 від 01.10.15. |
114 | ДСТУ | Перегляд та актуалізація | Олія пальмова. Загальні технічні умови | - |
115 | ДСТУ | 4335 | Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови | - |
116 | ДСТУ | 4336 | Жири переетерифіковані. Загальні технічні умови | - |
117 | ДСТУ | 4492 | Олія соняшникова. Технічні умови | - |
118 | ДСТУ | Глицерин сирий. Загальні технічні умови | - | |
119 | ДСТУ ISO | 8292-1 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту твердих тригліцеридів методом імпульсного ядерного магнітного резонансу. Частина 1. Прямий м етод | - |
120 | ДСТУ ISO | 8292-2 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту твердих тригліцеридів методом імпульсного ядерного магнітного резонансу. Частина 2. Непрямий метод | - |
121 | ДСТУ ISO | 27107 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання пероксидного числа. Потенціометричне визначання точки переходу | - |
122 | ДСТУ – П ISO/TS | 22003: 2009 | Системи управління безпечністю харчових продуктів – Вимоги до органів з аудиту і сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів. (ISO/TS 22003:2007, IDT) | Наказ № 107 від12.03.09р Чинний з 01.01.2010р |
123 | ДСТУ – П ISO/TS | 22004: 2009 | Системи управління безпечністю харчових продуктів – Настанова із застосування ISO 22000:2005 (ISO /TS 22004:2005, IDT) | Наказ № 107 від12.03.09р Чинний з 01.01.2010р |
124 | ДСТУ – П ISO/TS | 22005: 2009 | Простежуваність у кормових та харчових ланцюгах. Загальні принципи та основні вимоги щодо розроблення та запровадження системи (ISO 22005:2007, IDT) | Наказ № 107 від12.03.09р Чинний з 01.01.2010р |
125 | ДСТУ CAC/GL | 70 | Настанова щодо урегулювання суперечностей по аналітичним результатам (тестам) | - |
126 | ДСТУ CAC/GL | 54 | Настанова щодо вираження невизначеності вимірювання | - |
127 | ДСТУ CAC/RCP | 36 – 2005 | Рекомендовані міжнародні норми та правила зберігання та транспортування харчових жирів і олій наливом | - |
128 | ДСТУ CAC/RCP | 36 – 2005 | Рекомендовані міжнародні норми та правила зберігання та транспортування харчових жирів і олій наливом | - |
129 | ДСТУ CODEX STAN | 19-1981 | Стандарт Кодексу для харчових жирів і олій по яким відсутні окремі стандарти | - |
130 | ДСТУ Codex Stan | 211 | Стандарт для номенклатури тваринних жирів | - |
131 | ДСТУ ISO | 3960:2001 | Жири і олії тваринні і рослинні – Визначення пероксисного числа (ISO 3960:1998 IDT) | Введено в дію / Наказ №657 від 28.12.01 / Чинний з 01.01.03 |
132 | ДСТУ ISO | 5506:2003 | Продукти соєвих бобів – Визначення активності уреази (ISO 5506:1988 IDT) | Введено в дію / Наказ № 102 від11.06.03 / Чинний з 01.07.04 |
133 | ДСТУ ISO | 1614:2003 | Гліцерин технічний – Проби та методи випробувань – Загальні положення (ISO 1614:1976 IDT) | Введено в дію / Наказ № 102 від11.06.03 / Чинний з 01.07.05 |
134 | ДСТУ ISO | 5555:2003 | Жири та олії тваринні і рослинні – Відбирання проб (ISO 5555:1991) | Введено в дію / Наказ № 102 від11.06.03 / Чинний з 01.07.06 |
135 | ДСТУ ISO | 6321:2003 | Жири та олії тваринні і рослинні – Визначення точки плавлення в в ідкритих капілярних трубках (ISO 6321:1991 IDT) | Введено в дію / Наказ № 102 від11.06.03 / Чинний з 01.07.07 |
136 | ДСТУ ISO | 6886:2003 | Жири та олії тваринні і рослинні – Визначення стійкості до окислення (метод прискореного окислення) (ISO 6886:1996 IDT) | Введено в дію / Наказ № 102 від11.06.03 / Чинний з 01.07.08 |
137 | ДСТУ ISO | 663:2003 | Жири та олії тваринні і рослинні – Визначення вмісту нерозчинних домішок (ISO 663:1992 IDT) | Введено в дію / Наказ № 102 від11.06.03 / Чинний з 01.07.09 |
138 | ДСТУ ISO | 6884:2002 | Жири та олії тваринні і рослинні – Визначення вмісту золи (ISO 6884:1985 IDT) | Введено в дію / Наказ №422 від 12.07.02 чинний з 01.10.03 |
139 | ДСТУ ISO | 6885:2002 | Жири та олії тваринні і рослинні – Визначення анізидинового числа (ISO 6885:1988 IDT) | Введено в дію / Наказ №422 від 12.07.02 чинний з 01.10.04 |
140 | ДСТУ ISO | 2096:2002 | Гліцерин технічний – Методи відбору проб (ISO 2096:1972 IDT) | Введено в дію / Наказ №422 від 12.07.02 чинний з 01.10.05 |
141 | ДСТУ ISO | 150:2002 | Жири та олії тваринні і рослинні – Олія лляна сира. Олія лакова лляна та оліфа лляна для лаків та фарб. Технічні вимоги та методи випробувань (ISO 150:1980 IDT) | Введено в дію / Наказ №422 від 12.07.02 чинний з 01.10.06 |
142 | ДСТУ ISO | 2099 - 2002 | Гліцерин очищений технічний – Визначення густини при 20 о С (ISO 2099:1972 IDT) | Введено в дію / Наказ №422 від 12.07.02 чинний з 01.10.07 |
143 | ДСТУ ISO | 8292:2003 | Жири та олії тваринні та рослинні. Визначення вмісту твердих триглі-церидів. Метод імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 8292:1991, IDT) | Введено в дію / Наказ №185 від 29.10.03 / Чинний з 01.10.2004 |
144 | ДСТУ ISO | 10565:2003 | Насіння олійних культур. Одночас-не визначення вмісту олії та вологи. Метод спектроскопії з використовуванням імпульсного ядерного маг-нітного резонансу (ISO 10565:1998) | Введено в дію / Наказ №185 від 29.10.03 / Чинний з 01.10.2004 |
145 | ДСТУ ISO | 10632:2003 | Продукти переробляння насіння олійних культур. Одночасне визначення вмісту олії та вологи. Метод спектроскопії з використову-ванням імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 10632:2000) | Введено в дію / Наказ №185 від 29.10.03 / Чиннийі з 01.10.2004 |
146 | ДСТУ ISO | 672:2004 | Мило. Визначення вмісту вологи та летких речовин. Метод із викорис-танням печі ( ISO 672:1978 IDT) | Введено в дію / Нак аз №257від15.11.04р. / Чинний з 01.04. 06 |
147 | ДСТУ ISO | 685:2004 | Мило. Визначення загального вмісту лугу ( ISO 685:1975 IDT) | Введено в дію / Нак аз №257від15.11.04р. / Чинний з 01.04. 06 |
148 | ДСТУ ISO | 662:2004 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту вологи та летких речовин (ISO 662:1998 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
149 | ДСТУ ISO | 18609:2004 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначення вмісту неомилюва-их речовин. Частина.2 Прискорений метод ( ISO 18609:2000 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
150 | ДСТУ ISO | 3657:2004 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення числа омилення ( ISO 3657:2002 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
151 | ДСТУ ISO | ДСТУ ІSО 3596:2004 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту неомильних речовин. Метод із використанням екстракції діетиловим ефіром (ІSО 3596:2000 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
152 | ДСТУ ISO | 3961:2004 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення йодного числа ( ISO 3961:1996 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
153 | ДСТУ ISO | 6883:2004 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначення стандартної маси на об‘єм (маса літра в повітрі) ( ISO 6883:2000 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
154 | ДСТУ ISO | 8294:2004 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначення вмісту міді, заліза та нікелю. Метод атомної абсорбції в печі з графітовим стрижнем ( ISO 8294:1994 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
155 | ДСТУ ISO | 8534:2004 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначення вмісту води. Метод Карла Фішера ( ISO 8534:1996 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
156 | ДСТУ ISO | 9832:2004 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначення вмісту залишку технік-ного гексану ( ISO 9832:2002 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
157 | ДСТУ ISO | 9936:2004 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначення вмісту токоферолів і токотриєнолів. Метод з використан-ням високо рідинної хроматографії ( ISO 9936:1997 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
158 | ДСТУ ISO | 12193:2004 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначення вмісту свинцю. Метод атомної абсорбції в печі з графіто-вим стрижнем ( ISO 12193:2004 IDT) | Введено в дію / Наказ № 237 від 28.10.04 / Чинний з 01.01.06 |
159 | ДСТУ ISO | 661:2004 | Жири тваринні і рослинні та олії. Готування випробовувального зразка ( ISO 661:2003 IDT) | Введено в дію / Наказ № 10 від 11.01. 05 . Чинний з 01.05. 06 |
160 | ДСТУ ISO | 673:2004 | Мило. Визначення вмісту речовин, нерозчинних в етиловому спирті. (ISO 673:1981 IDT) | Введено в дію / Наказ № 10 від 11.01. 05 . Чинний з 01.05. 06 |
161 | ДСТУ ISO | 1066:2004 | Аналіз мила. Визначення вмісту гліцерину. Титриметричний метод (ISO 1066:1975 IDT) | Введено в дію / Наказ № 10 від 11.01. 05 . Чинний з 01.05. 06 |
162 | ДСТУ ISO | 1067:2004 | Аналіз мила. Метод визначення вмісту неомилюваних, неомилених та омилюваних неомилених речовин (ISO 1067:1974 IDT) | Введено в дію / Наказ № 10 від 11.01. 05 . Чинний з 01.05. 06 |
163 | ДСТУ ISO | 684:2005 | Аналіз мила. Визначення вмісту вільного лугу. (ISO 684:1985 IDT) | Наказ №128 від 25.05.05 Чинний з 01.10. 06 |
164 | ДСТУ ISO | 729:2005 | Насіння олійне. Визначення кислотності (ISO 729:1985 IDT) | Введено в дію / Наказ №90 від 14.04. 05 Чинний з 01.10. 06 |
165 | ДСТУ ISO | 5500:2005 | Макуха і шроти олійного насіння. Відбір проб (ISO 5500:1986 IDT) | Введено в дію / Наказ №90 від 14.04. 05 Чинний з 01.10. 06 |
166 | ДСТУ ISO | 5502:2005 | Макуха і шроти олійного насіння. Підготовка проби (ISO 5502:1992 IDT) | Введено в дію / Наказ №90 від 14.04. 05 Чинний з 01.10. 06 |
167 | ДСТУ ISO | 22000:2007 | Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга | Введено в дію / Наказ №72 від 2.04.07 / Чинний з 01.08. 07 |
168 | ДСТУ ISO | 19.0416666667 | Мило .Визначання вмісту хлоридів | Введено в дію / Наказ №165 від 27.07.07 / Чинний з 01.01. 09 |
169 | ДСТУ ISO | 27.4583333333 | Насіння олійне. Визначання вмісту олії (контрольний метод) | Введено в дію / Наказ №165 від 27.07.07 / Чинний з 01.01. 09 |
170 | ДСТУ ISO | 27.6666666667 | Насіння олійне. Виділення дослідного зразка з лабораторної проби | Введено в дію / Наказ №165 від 27.07.07 / Чинний з 01.01. 09 |
171 | ДСТУ ISO | 665: 2008 | Насіння олійних культур. Визначання вмісту вологи та летких речовин | Введено в дію / Наказ №126 від 16.04.08 / Чинний з 01.09. 2008 |
172 | ДСТУ ISO | 734-1: 2008 | Макухи та шроти олійного насіння. Визначення вмісту олії. Частина 1. Метод екстрагування гексаном (або петролейним ефіром) | Введено в дію / Наказ №126 від 16.04.08 / Чинний з 01.09. 2008 |
173 | ДСТУ ISO | 734-2: 2008 | Макухи та шроти олійного насіння. Визначення вмісту олії. Частина 2. Екстракційний експрес-метод | Введено в дію / Наказ №126 від 16.04.08 / Чинний з 01.09. 2008 |
174 | ДСТУ ISO | 771: 2006 | Макухи та шроти олійного насіння. Визначання вмісту вологи та летких речовин | Введено в дію / Нак аз №374 від 27.12.06 / Чинний з 01.01 08 |
175 | ДСТУ ISO | 2719: 2006 | Визначання температури спалаху. Метод Пенського – Мартенса в закритому тиглі | Введено в дію / Нак аз №374 від 27.12.06 / Чинний з 01.01 08 |
176 | ДСТУ ISO | 5511: 2006 | Насіння олійне. Визначання вмісту олії. Спектрометричний метод ядерного магнітного резонансу низької здатності з використанням безперервної хвилі (Швидкий метод) | Введено в дію / Нак аз №374 від 27.12.06 / Чинний з 01.01 08 |
177 | ДСТУ ISO | 9289:2008 | Макухи та шроти олійного насіння. Визначання вільного залишку гексана | Введено в дію / Наказ №126 від 16.04.08 / Чинний з 01.09. 2008 |
178 | ДСТУ ISO | 7847:2006 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання поліненасичених жирних кислот з цис-, цис- 1,4 – діеновою структурою | Введено в дію / Нак аз №374 від 27.12.06 / Чинний з 01.01 08 |
179 | ДСТУ ISO | 10519:2008 | Насіння ріпаку. Визначання вмісту хлорофілу спектрометричним методом | Введено в дію / Наказ №126 від 16.04.08 / Чинний з 01.09. 2008 |
180 | ДСТУ ISO | 15267:2008 | Жири тваринні і рослинні та олії. Вимірювання межі температури спалаху з використанням приладу Пенського-Мартенса в закритому тиглі | Введено в дію / Наказ №126 від 16.04.08 / Чинний з 01.09. 2008 |
181 | ДСТУ ISO | 542:2006 | Насіння олійних культур. Методи відбирання проб | Введено в дію / Нак аз №375 від 27.12.06 / Чинний з 01.01 08 |
182 | ДСТУ ISO | 658:2006: | Насіння олійне. Метод визначення вмісту домішок | Введено в дію / Нак аз №364 від 25.12.06 / Чинний з 01.01 08 |
183 | ДСТУ ISO | 660:2009 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення кислотного числа та кислотності | Наказ № 175 від 29.04.09 / Чинний з 01.01 2011 |
184 | ДСТУ ISO | 934:2009 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту води. Метод захоплення | Наказ № 175 від 29.04.09 / Чинний з 01.01 2011 |
185 | ДСТУ ISO | 935 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення титру | Наказ № 355 від12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
186 | ДСТУ ISO | 7366:2014 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення 1-моногліцеридів та вільного гліцерину | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
187 | ДСТУ ISO | 10540-1:2014 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту фосфору. Част.1 Колориметричний метод | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
188 | ДСТУ ISO | 13884 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення ізольованих транс-ізомерів інфрачервоною спектрометрією | - |
189 | ДСТУ ISO | 10540-2:2014 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту фосфору. Част.2 Метод атомної абсорбції | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
190 | ДСТУ ISO | 10540-3 :2014 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту фосфору. Част.3 Метод застосування емісійної спектроскопії індуктивно зв’язаної плазми | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
191 | ДСТУ ISO | 16657:2009 | Сенсорний аналіз. Апаратура. Стакан для дегустації оливкової олії | Наказ № 175 від 29.04.09 / Чинний з 01.01 2011 |
192 | ДСТУ ISO | 11037:2014 | Сенсорний аналіз – Загальне керівництво та методи для оцінки кольору харчових продуктів | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
193 | ДСТУ ISO | 11056:2014 | Сенсорний аналіз – Методологія – Метод оцінки величини | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
194 | ДСТУ ISO | 19219 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення видимого осаду в сирому жирі та рафінованій олії | Наказ № 355 від 12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
195 | ДСТУ ISO | 18395:2014 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту моноацилгліцеринів, діацилгліцеринів, триацілгліцеринів та гліцерину шляхом високоефективної рідинної хроматографії виключення | Наказ №1429 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
196 | ДСТУ ISO | 15303 | Жири тваринні і рослинні та олії. Виявлення та визначання летких органічних домішок з використанням газової хроматографії (мас-спектрометрії). | Наказ № 355 від 12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
197 | ДСТУ ISO | 15304 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту транс-ізомерів жирних кислот в рослинних жирах та оліях – Метод газової хроматографії. | Наказ № 355 від 12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
198 | ДСТУ ISO | 15788-1 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стигмастадинів в оліях. - Частина 1 - Метод газової хроматографії на капілярних колонках (контрольний метод) | Наказ № 355 від 12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
199 | ДСТУ ISO | 15788-2 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стигмастадинів в оліях. - Частина 2– Метод з використанням високороздільної рідинної хроматографії х | Наказ № 355 від 12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
200 | ДСТУ ISO | 16931 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання полімеризованих тригліцеридів із використанням хроматографії високої роздільної здатності за розміром молекул | Наказ № 355 від 12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
201 | ДСТУ ISO | 6656 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту полімерів типу поліетилену | Наказ № 355 від 12.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
202 | ДСТУ ISO | 9167-1:2007 | Насіння ріпаку. Визначення вмісту глюкозинолатів. Част. 1. Метод із використанням рідинної хроматографії високо роздільної здатності | Наказ № 386 від 24.12.07 / Чинний з 01.01 2010 / Чинний з 01.07.2010 / Наказ № 496 від 30.12.09 |
203 | ДСТУ ISO | 15774 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту кадмію методом атомно-абсорбційної спектрометрії з використанням графітової печі | Наказ № 107 від12.03.09р Чинний з 01.01.2011р |
204 | ДСТУ ISO | 10633-1: 2007 | Макуха та шроти. Визначення вмісту глюкозинолатів. Част. 1. Метод із використанням ї рідинної хроматографії високо роздільної здатності | Наказ № 386 від 24.12.07 / Чинний з 01.01 2010 |
205 | ДСТУ ISO | 6885 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення анізидинового числа | - |
206 | ДСТУ ISO | 6886 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стійкості до окислення (метод прискореного окислення) | - |
207 | ДСТУ ISO | 8534 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту води. Метод Карла Фішера | - |
208 | ДСТУ ISO | 6883 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стандартної маси на об'єм (маса літра в повітрі) | - |
209 | ДСТУ ISO | 660 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення кислотного числа та кислотності | - |
210 | ДСТУ ISO | 15305 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення кольору за Ловібондом | - |
211 | ДСТУ ISO | 17059 | Насіння олійне. Екстракція олії та готування метилових ефірів жирних кислот тригліцеридів для аналізування газовою хроматографією (Рекомендований метод) | - |
212 | ДСТУ ISO | 22959 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів з використанням комплексної донорно-акцепторної хроматографії у режимі реального часу та високоефективної рідинної хроматографії з флуоресцентним детектуванням | - |
213 | ДСТУ ISO | 10539 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення лужності | - |
214 | ДСТУ ISO | 663 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту нерозчинних домішок | - |
215 | ДСТУ ISO | 3960 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення пероксидного числа | - |
216 | ДСТУ ISO | 3961 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення йодного числа | - |
217 | ДСТУ ISO | 5555 | Жири тваринні і рослинні та олії. Відбирання проб | - |
218 | ДСТУ ISO | 6884 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту золи | - |
219 | ДСТУ ISO | 6321 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення в відкритих капілярних трубках | - |
220 | ДСТУ ISO | 12966-2 | Жири тваринні і рослинні та олії. Газова хроматографія метилових ефірів жирних кислот. Частина 2: Готування метилових ефірів жирних кислот» | - |
221 | ДСТУ ISO | 12966-3 | Жири тваринні і рослинні та олії. Газова хроматографія метилових ефірів жирних кислот. Частина 3: Готування метилових ефірів жирних кислот з використанням триметилсульфонію гідроксиду (TMSH) | - |
222 | ДСТУ ISO | 23647 | Рослинні жири та олії. Визначання вмісту воску методом газової хроматографії | - |
223 | ДСТУ ISO | 27608 | Жири тваринні і рослинні та олії. Ви-значання кольору за Lovibond®. Автоматичний метод | - |
224 | ДСТУ ISO | 9936 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту токоферолів і токотриєнолів високоефективною рідинною хроматографією | - |
225 | ДСТУ ISO | 7700-2 | Продукти харчові. Перевірка робочих характеристик вологомірів під час їх експлуатації. Частина 2. Вологоміри для олійного насіння | - |
226 | ДСТУ–Н Codex stan | 210:2014 | Номенклатура олій. | Наказ №1432 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
227 | ДСТУ–Н Codex stan | 33:2014 | Олія маслинова першого пресування, рафінована та рафінована маслинова олія з макухи. Основні показники. | Наказ №1432 від 02.12.14 / Чинний з 01.05.15 |
228 | СОУ | 15.4-37-207:2004 | Соапсток. Технічні умови | Зареєстровано 06.06.05 №804/200892 / Чинний з 01.07.2005 |
229 | СОУ | 15.4-37-208:2004 | Кислоти жирні соапстоків світлих рослинних олій та саломасів. Технічні умови | Зареєстровано 06.06.05 №804/200891 / Чинний з 01.07.2005 |
230 | СОУ | 15.4-37-209:2004 | Саломаси нерафіновані та рафіновані. Технічні умови | зареєстровано 06.06.05 №804/200902 / Чинний з 01.07.2005 |
231 | СОУ | 15.4-37-210:2004 | Глини відбільні жирні та порошки фільтрувальні жирні. Технічні умови | Зареєстровано 06.06.05 №804/200900 / Чинний з 01.07.2005 |
232 | СОУ | 15.4-37-211:2004 | Макуха гірчична харчова. Технічні умови | Зареєстровано 06.06.05 № 804/200899 / Чинний з 01.07.2005 |
233 | СОУ | 15.4-37-212:2004 | Концентрати фосфатидні. Технічні умови | Зареєстровано 31.05.05 №804/200894 / Чинний з 01.07.2005 |
234 | СОУ | 15.4-37-213:2004 | Олії. Методи визначення залишку гексанового розчиннику | Зареєстровано 31.05.05 №804/200893 / Чинний з 01.05.2006 |
235 | СОУ | 15.4-37-214:2004 | Шроти. Методи визначення залишку гексанового розчиннику | Зареєстровано 06.06.05 №804/200901 / Чинний з 01.10.2006 |
236 | СОУ | 15.4-37-215:2004 | Порядок розробки, погодження, затвердження та реєстрації технологічних регламентів вибухонебезпечних хіміко-технологічних процесів олійно-жирового виробництва. Вимоги до змісту та оформлення. | Зареєстровано 06.06.05 №804/200903 / Чинний з 01.07.2005 |
237 | СОУ | Система технологічної документації в харчовій промисловості. Загальні положення | - | |
238 | СОУ | Система технологічної документації в харчовій промисловості. Технологічні регламенти. Вимоги до змісту та оформлення | - | |
239 | СОУ | Система метрологічного забезпечення. Загальні положення | - |