Випробування олійно-жирової продукції


Лабораторія інструментальних досліджень
Тел. +38 (057) 376-00-90
lab@fatoil.com.ua


Лабораторія акредитована на проведення випробувань олійно-жирової продукції, сировини і відходів виробництва в Національному агентстві акредитації, оформляє результати випробувань протоколом затвердженого зразка, на підставі якого органами Держстандарту України видається сертифікат. Проводиться аналіз наведеної нижче продукції за органолептичними, фізико-хімічними показниками та показниками безпеки.

Назва об'єкта (продукції, матеріалу, речовини і т.п.)Назва випробувань та (або) характеристик (параметрів), що визначаються
1.Культури олійніСміттєві та олійні домішки
2.Масова частка вологи та летких речовин
3.Масова частка сирого жиру
4.Кислотне число олії
5.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш'як, кадмій, свинець)
6.Масова частка хлорорганічних пестецидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
7.Мікотоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
8.Масова частка ерукової кислоти
9.Вміст глюкозинолатів
10.Масова частка білка
11.Сіль кухоннаМасова частка вологи
12.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, кадмій, свинець, цинк)
13.Олії харчові, технічні сирі та рафінованіГустина
14.Прозорість та запах
15.Йодне число
16.Кислотне число
17.Колірне число
18.Число омилення
19.Масова частка неомилюваних речовин
20.Вміст мила
21.Масова частка нежирових домішок та відстою
22.Масова частка фосфоровмісних речовин
23.Температура спалаху у закритому тиглі
24. Масова частка вологи та летких речовин
25.Пероксидне число
26.Воскоподібні речовини
27.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
28.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
29.Мікотоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
30.Ерукова кислота
31.Жирнокислотний склад
32.Анізидинове число
33.Показник заломлення
34.Температура плавлення
35.Масова частка твердих тригліцеридів
36.Фальсифікація
37.Олії харчові, технічні сирі та рафіновані (фосфатидний концентрат)Колірне число
38.Масова частка вологи та летких речовин
39.Масова частка фосфатидів
40.Масова частка олії
41.Масова частка речовин, нерозчинних в ефірі
42.Кислотне число олії
43.Перодксидне число олії
44.Масова частка токсичних елементів (ртуть, кадмій, свинець)
45.Визначення масової частки хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ)
46.Визначення мікотоксинів (афлатоксин В1)
47.Олії харчові, технічні сирі та рафіновані (фуз)Колір і консистенція
48.Запах
49.Масова частка сирого жиру
50.Масова частка нежирових домішок
51.Масова частка вологи та летких речовин
52.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
53.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
54.Макуха та борошно макухове (макуха)Масова частка ізотіоцианатів
55.Сира клітковина
56.Азот і сирий протеїн
57.Масова частка сирого жиру
58.Масова частка вологи та летких речовин
59.Масова частка золи
60.Активність уреази
61.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
62.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
63.Мітоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
64.Макуха та борошно макухове (лушпиння)Масова частка вологи та летких речовин
65.Вміст золи
66.Масова частка жиру та екстрактивних речовин
67.Масова частка сирої клітковини
68.Діаметр і довжини гранул
69.Кількість пилу та осипу (механічна міцність)
70.Макуха та борошно макухове (шрот)Діаметр та довжина гранул
71.Масова частка вологи та летких речовин
72.Кислотне число жиру
73.Масова частка сирого жиру
74.Азот і сирий протеїн
75.Сира клітковина
76.Масова частка золи
77.Сумарна масова частка розчинних протеїнів
78.Активність уреази
79.Масова частка ізотіоцианатів
80.Гранулометричний склад шроту
81.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
82.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
83.Мітоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
84.Олії та жири гідрогенізованіСмак, запах, консистенція, колір, прозорість
85.Волога та леткі речовини
86.Масова частка жиру
87.Температура плавлення
88.Температура застигання
89.Твердість
90.Масова частка твердих тригліцеридів
91.Йодне число
92.Кислотне число
93.Пероксидне число
94.Вміст мила
95.Масова частка лінолевої кислоти
96.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
97.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
98.Олії та жири гідрогенізовані (соапсток)Колір, консистеція та запах
99.Масова частка загального жиру
100.Масова частка жирних кислот
101.Наявність мінеральних кислот
102.МаргаринСмак, запах, консистенція, колір
103.Волога та леткі речовини
104.Масова частка жиру
105.Кислотність
106.Температура плавлення
107.Температура застигання
108.Твердість
109.Масова частка кухонної солі
110.Масова частка твердих тригліцеридів
111.Пероксидне число
112.Масова частка консервантів
113.Масова частка лінолевої кислоти
114.Анізидиновое число
115.pH водної або водно-молочної фази маргарину
116.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
117.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
118.Мітоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
119.Замінники масла какаоСмак, запах, консистенція, колір, прозорість
120.Кислотне число
121.Пероксидне число
122.Температура плавлення
123.Твердість за Камінським
124.Жирнокислотний склад
125.Молоко сухеМасова частка жиру
126.Масова частка вологи
127.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
128.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
129.Сахар рафинированныйМасова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
130.Какао-маслоСмак, запах, консистенція, колір, прозорість
131.Кислотне число
132.Температура повного розплавлення
133.Температура застигання
134.Число омилення
135.Пероксидне число
136.Жирнокислотний склад
137.Соуси та гірчиця, гірчичний порошокМасова частка жиру
138.Масова частка вологи та летких речовин
139.Масова частка загальної золи
140.Алілізотіоционати
141.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
142.Мітоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
143.МайонезиОрганолептичні показники
144.Масова частка вологи та летких речовин
145.Масова частка жиру
146.pH
147.Кислотність
148.Масова частка солі
149.Масова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
150.Масова частка хлорорганічних пестицидів (y-ГХЦТ, гептахлор, ДДТ та його метаболіти)
151.Мітоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
152.Порошок яєчнийМасова частка токсичних елементів (мідь, ртуть, миш’як, кадмій, свинець, цинк, залізо)
153.Мітоксини (афлатоксин В1, зеараленон)
154.Кислоти жирні соапстоківКолір та запах
155.Масова частка вологи та летких речовин
156.Масова частка загального жиру
157.Глибина розщеплення
158.Наявність мінеральних кислот
159.Масова частка неомилюваних речовин та речовин, що нерозчинні в ефірі
160.ОліфиУмовна в’язкість
161.Густина
162.Йодне число
163.Смоляні кислоти
164.МилоМасова частка жирних кислот
165.Масова частка вільного їдкого лугу
166.Масова частка вільного вуглекислого натрію
167.Масова частка суми неомилюваних органічних речовин і неомиленого жиру
168.Температура застигання жирных кислот, выделенных из мыла
169.Масова частка домішок, нерозчинних в воді
170.Масова частка хлористого натрію
171.Йодне число жирных кислот, выделенных из мыла
172.Масова частка домішок, нерозчинних в воді