Методичні рекомендації щодо визначення виробничих потужностей підприємств олійно-жирової промисловості

Відділ науково-технічної інформації та інтелектуальної власності
Тел. +38 (057) 376-01-94
nti@fatoil.com.ua


work-carousel10
proizvodstvennie_mownostja2
Методичні рекомендації призначені для визначення виробничих потужностей і поширюються на всі олійно-жирові підприємства України, незалежно від форм власності і господарювання, які здійснюють переробку олійно-жирової сировини і використовують її при виробництві маргаринової і миловареної продукції, майонезу та інших видів продукції на власних, орендованих та інших виробничих потужностях.

Розрахунок виробничих потужностей є найважливішою частиною техніко-економічного обґрунтування плану промислового виробництва, на підставі якого встановлюються обсяги випуску промислової продукції. Розрахунок виробничих потужностей підприємствами проводиться для виявлення резервів збільшення випуску продукції, ліквідації "вузьких місць", які стримують виробництво окремих видів продукції, поліпшення використання машин, обладнання, транспортних засобів, скорочення їх простоїв, визначення обсягів капітальних вкладень, необхідних для реконструкції або будівництва нових виробництв.

Структура документа:

Содержание